Συνέλευση ΦΣ Μηχανολόγων 19/11/2013
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- nagas
- Praetorian
- Σχολή: Ναυπηγός
Συνέλευση ΦΣ Μηχανολόγων 19/11/2013
Ο ΦΣ Μηχανολόγων έχει Γενική Συνέλευση την Τρίτη 19/11/2013 στις 12:30 στο Αμφιθέατρο Α.
Draco dormiens nunquam titillandus
Never tickle a sleeping dragon
- Adramelch
- MechEng Seeder
- Σχολή: Υπ. Διδάκτορας
Re: Συνέλευση ΦΣ Μηχανολόγων 19/11/2013
Τη Δευτέρα έχουμε εμείς ρε μάστορα.
I'm a horny engineer Leonard. I never joke about maths or sex.
- Kuchiki_Byakuya
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
έκανε συνέλευση το ΔΣ του συλλόγου και αποφάσισε να πάει την τρίτη. εγώ από το φβ του έτους μου το έχω δει από μια ανακοίνωση της πασπ.Adramelch wrote:Τη Δευτέρα έχουμε εμείς ρε μάστορα.
Be proud to die by my Bankai.
Bankai. Senbonsakura Kageyoshi
- sid
- MechEng Seeder
- Σχολή: Χημικός
νομίζω πως θα ανοίξει επιτέλους η σχολή , έχω παρατηρήσει ότι συνήθως όταν ο κουτσίκιος κάνει τρίτο ποστ σε τόπικ συνέλευσης , την παίρνουμε - ενώ όταν κάνει το δεύτερο ποστ την χάνουμε ενώ άμα αργήσει ένα μισάωρο να ποστάρει στο νέο τόπικ επειδή τον καλούσε η φύση , δεν επιτυγχάνεται απαρτία
προς αγγελόπουλο : η οργανωτική επιτροπή του ανεξάρτητου θα συνεδριάσει κάπου πριν την συνέλευση ;
προς αγγελόπουλο : η οργανωτική επιτροπή του ανεξάρτητου θα συνεδριάσει κάπου πριν την συνέλευση ;
Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.
- soti
- soti
- nagas
- Praetorian
Με κάλυψε ο κουτσίκιοςKuchiki_Byakuya wrote:έκανε συνέλευση το ΔΣ του συλλόγου και αποφάσισε να πάει την τρίτη. εγώ από το φβ του έτους μου το έχω δει από μια ανακοίνωση της πασπ.Adramelch wrote:Τη Δευτέρα έχουμε εμείς ρε μάστορα.
- Kuchiki_Byakuya
- MechEng Seeder
ο λεφάκης κάνει καλύτερες προβλέψεις.sid wrote:νομίζω πως θα ανοίξει επιτέλους η σχολή , έχω παρατηρήσει ότι συνήθως όταν ο κουτσίκιος κάνει τρίτο ποστ σε τόπικ συνέλευσης , την παίρνουμε - ενώ όταν κάνει το δεύτερο ποστ την χάνουμε ενώ άμα αργήσει ένα μισάωρο να ποστάρει στο νέο τόπικ επειδή τον καλούσε η φύση , δεν επιτυγχάνεται απαρτία
στείλε pm. τώρα νομίζω κοιμάται ο καλός μου.sid wrote:προς αγγελόπουλο : η οργανωτική επιτροπή του ανεξάρτητου θα συνεδριάσει κάπου πριν την συνέλευση ;
Δευτέρα δηλαδή κατάληψη σωστα ? δεν υπαρχει περιπτωση να γινει καποια εξεταση!
εφόσον η γ.σ πάει τη τρίτη 12.30 από ότι βλέπω,θεωρείτε ότι υπάρχει πιθανότητα να εξεταστούν τα μαθήματα που είναι στις 15.00(πχ ΜΕΚ ΙΙ)? με ενδιαφέρει άμεσα για αυτό ρωτάω?τι εκτιμάτε?
- Kuchiki_Byakuya
- MechEng Seeder
την δευτέρα νομίζω έχουν συνέλευση οι διοικητικοί. οπότε δύσκολο.insomnia wrote:Δευτέρα δηλαδή κατάληψη σωστα ? δεν υπαρχει περιπτωση να γινει καποια εξεταση!
τρεις ακριβώς δεν υπάρχει περίπτωση να εξεταστεί κάτι. ακριβώς μέσα στην συνέλευση. εδώ δεν συμβαίνει μάθημα όταν το ίδρυμα είναι ανοιχτό και θα συμβεί εξέταση όταν κανένας δεν ξέρει αν το ίδρυμα την τρίτη είναι κλειστό ή ανοιχτό;andrea21 wrote:εφόσον η γ.σ πάει τη τρίτη 12.30 από ότι βλέπω,θεωρείτε ότι υπάρχει πιθανότητα να εξεταστούν τα μαθήματα που είναι στις 15.00(πχ ΜΕΚ ΙΙ)? με ενδιαφέρει άμεσα για αυτό ρωτάω?τι εκτιμάτε?
πάντως μπορεί να βολεύει το πρόγραμμα αλλά δεν θα βασιζόμουν να γίνει κάτι τέτοιο στα μουλωχτά. ο αρβανιτόπουλος λέει για μάθημα την δευτέρα, πρέπει να επιτάξει τους υπαλλήλους, δεν γίνεται αλλιώς αυτό. οι δικοί μας ηλίθιοι λένε για τέσσερις εβδομάδες εξεταστικής (ασχολίαστο) και οποιαδήποτε απόφαση θα πρέπει να περάσει από σύγκλητο. άντε βγάλε άκρη. παίζει και η συνέλευση των διοικητικών την δευτέρα. γενικά πρώτα θα ξεμπερδέψουμε με όλα και μετά θα γίνει αυτό που είναι να γίνει. πρώτα θα αποδεχτούν όλοι ότι το ίδρυμα λειτουργεί και μετά. και το 'όλοι' αφορά τέσσερις ομάδες υπουργείο-κυβέρνηση, πρυτάνεις-σύγκλητο, διοικητικούς και φοιτητές (συνελεύσεις και καταλήψεις). εγώ δεν θα είχα καμία ελπίδα για να μην απογοητευτώ εδώ που φτάσαμε.
- nagas
- Praetorian
Η συνέλευση γίνεται με κλειστή σχολή οπότε λογικά δε θα γίνει η εξέτασηandrea21 wrote:εφόσον η γ.σ πάει τη τρίτη 12.30 από ότι βλέπω,θεωρείτε ότι υπάρχει πιθανότητα να εξεταστούν τα μαθήματα που είναι στις 15.00(πχ ΜΕΚ ΙΙ)? με ενδιαφέρει άμεσα για αυτό ρωτάω?τι εκτιμάτε?