Ποιον Browser χρησιμοποιειτε?
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Ποιον Browser χρησιμοποιειτε?
Προσωπικα χρησιμοποιω Chrome παντου (PC, Smartphone, Tablet)
http://www.travbuddy.com/maps/6761343
Απ: Ποιον Browser χρησιμοποιειτε?
Chrome σε pc και κινητο.
Safari σε ipad
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Safari σε ipad
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Δώς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω
Re: Ποιον Browser χρησιμοποιειτε?
Chrome στο Pc, internet explorer στο κινητό ελέω windows phone.
-
- MechEng Seeder
mozila FTW ,παντα και παντου .
o chrome πολλες φορες μου λαγγαρε ασχημα,αφηστε που ειναι κ ο λιγοτερο ασφαλης
o chrome πολλες φορες μου λαγγαρε ασχημα,αφηστε που ειναι κ ο λιγοτερο ασφαλης
- nagas
- Praetorian
- Σχολή: Ναυπηγός
Καλός browser για τα tablets είναι και ο puffin γιατί έχει flash player μόνος του. Όταν το tablet δε δέχεται flash player βολεύει αλλά κατά τα άλλα δε λέει και πολλά.
Draco dormiens nunquam titillandus
Never tickle a sleeping dragon
Για iPad δν λες? Θα τον δοκιμασω αν ειναι αν και μου φαινεται δυσκολο να αλλαξω τον chrome, δν μπαινω και τοσο πολυ απο τον browser στο iPad, υπαρχουν για ολα εφαρμογες...
- zke
- Metallurgy Seeder
- Σχολή: Μεταλλειολόγος
Chrome στο PC, Safari σε κινητό και tablet. Πάντως chrome ψήφισα.
- nagas
- Praetorian
βαθιά μέσα σου ζει ένα apple fanboyzke wrote:Chrome στο PC, Safari σε κινητό και tablet. Πάντως chrome ψήφισα.
Οταν παιρνεις ενα προιον Apple ειναι η αληθεια οτι κολλας και το γεγονος οτι πιο ευκολα ολα επικοινωνουν μεταξυ τους ή εχουν παρομοιο λογισμικο σε οδηγει να προτιμησεις παλι προιον Apple. Αν εχεις iPhone και θες tablet οπως ηθελα εγω, το iPad ειναι η πρωτη σου επιλογη γιατι πολυ απλα εχει το ιδιο λογισμικο, τις ιδιες εφαρμογες που πιθανως εχεις αγορασει. Το ιδιο και με υπολογιστη, συνηθιζεις το περιβαλλον και περνας πιο ευκολα.
Στο οριο ημουν να παρω MacBook, το ακυρωσα επειδη θα εβγαιναν καινουρια σε λιγους μηνες και ακομα το μετανιωνω γτ τωρα ουτε λεφτα εχω ουτε λαπτοπ
Στο οριο ημουν να παρω MacBook, το ακυρωσα επειδη θα εβγαιναν καινουρια σε λιγους μηνες και ακομα το μετανιωνω γτ τωρα ουτε λεφτα εχω ουτε λαπτοπ
- nagas
- Praetorian
τστστστστσ ντροπής πράγματα! και εγώ έχω προιόν της Apple αλλά δεν κάνω έτσιa_nikos wrote:Οταν παιρνεις ενα προιον Apple ειναι η αληθεια οτι κολλας και το γεγονος οτι πιο ευκολα ολα επικοινωνουν μεταξυ τους ή εχουν παρομοιο λογισμικο σε οδηγει να προτιμησεις παλι προιον Apple. Αν εχεις iPhone και θες tablet οπως ηθελα εγω, το iPad ειναι η πρωτη σου επιλογη γιατι πολυ απλα εχει το ιδιο λογισμικο, τις ιδιες εφαρμογες που πιθανως εχεις αγορασει. Το ιδιο και με υπολογιστη, συνηθιζεις το περιβαλλον και περνας πιο ευκολα.