φορτιση κινητου
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
φορτιση κινητου
μαγκες πηρα σημερα καινουριο κινητο το sony erricson w715. τωρα το φορτιζω πρωτη φορα.ποση ωρα πρεπει να το αφησω να φορτιζει?
“The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown”
- Doublecore
- Praetorian
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: φορτιση κινητου
εχω ακουσει οτι οι μπαταριες που χρισιμοποιουν τα καινουργια κινητα δεν χρειαζονται πολλες ωρες φορτιση οπως παλια.αλλα φορτισε το κανενα 8ωρο για να εισαι σιγουρος just in case...
Information learned is more valuable than information given.
φορουμ εμπ e-polytexneio.gr forum ntua
Remember, it's just a ride
φορουμ εμπ e-polytexneio.gr forum ntua
Remember, it's just a ride
thanx ρε φιλεdoublecore wrote:εχω ακουσει οτι οι μπαταριες που χρισιμοποιουν τα καινουργια κινητα δεν χρειαζονται πολλες ωρες φορτιση οπως παλια.αλλα φορτισε το κανενα 8ωρο για να εισαι σιγουρος just in case...
“The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown”
Επίσης αν δεν κάνω λάθος, όταν το αγοράζεις δεν είναι τελείως αφόρτιστη και συνήθως την "ξεφορτίζουν" την περισσότερη και μετά το φορτίζουν..
Βέβαια έχω καμιά 5ετία να πάρω άλλο κινητό οπότε τι να σου πω!
Βέβαια έχω καμιά 5ετία να πάρω άλλο κινητό οπότε τι να σου πω!
Η χώρα καταστρέφεται από την αδιαφορία, αλλά τι με νοιάζει εμένα;
- Minus
- MechEng Seeder
την πρωτη φορα, και μετα καθε 2 μηνο να κανεις το λεγομενο 'καλιμπρειτινγκ'
αφηνε το να σβησει μονο του απο χαμηλη μπαταρια και φορτιζε το κλειστο για κανα 4 ωρο με 5 ωρο.. αν το κανεις και 2 φορες διαδοχικα τοσο το καλυτερο.
ετσι οι μπαταριες κρατανε περισσοτερο!
αφηνε το να σβησει μονο του απο χαμηλη μπαταρια και φορτιζε το κλειστο για κανα 4 ωρο με 5 ωρο.. αν το κανεις και 2 φορες διαδοχικα τοσο το καλυτερο.
ετσι οι μπαταριες κρατανε περισσοτερο!
Senatus Populusque Romanus
Special effects by Loonatik and drinks
Freeze frame, screen kiss, hot heads, lights and power
Special effects by Loonatik and drinks
Freeze frame, screen kiss, hot heads, lights and power
thanx for the info guys
να σαι καλα ρε vAs..κανεις αποτοξινωση απο το msn?