Aθλητικά & τρέλα!!
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
-
- MechEng Seeder
Re: Aθλητικά & τρέλα!!
Ωραίο ματσάκι το Λυών - Μπάγερν αν και μετά την κόκκινη κάρτα ξεκίνησα το ζάππινγκ... Ένα παικταρά σαν τον Όλιτς δεν μπορεί να φέρει ο Σώκος στο λιμάνι???
-
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Στο Α.Ε.Κ-ΠΑΟΚ τρεις μερες να επαιζαν δεν υπηρχε περιπτωση να βαλουν γκολ....
Τραγικο Ελληνικο ποδοσφαιρο . . . !!!!! Και μετα ειδα Barcelona-INTER !!!! Ανωμαλη προσγειωση....
Τραγικο Ελληνικο ποδοσφαιρο . . . !!!!! Και μετα ειδα Barcelona-INTER !!!! Ανωμαλη προσγειωση....
Συνάδελφε αν έπαιζαν 3 μέρες σίγουρα δεν θα έβαζαν γκολ. Θα είχαν πεθάνει..Chriss78 wrote:Στο Α.Ε.Κ-ΠΑΟΚ τρεις μερες να επαιζαν δεν υπηρχε περιπτωση να βαλουν γκολ....
Η χώρα καταστρέφεται από την αδιαφορία, αλλά τι με νοιάζει εμένα;
Τωρα που επεσε το bluewhitegt, ξερει κανεις κανενα καλο σαιτ για κατεβασμα παιχνιδιων ελληνικου πρωταθληματος (ΜΠΑΣΚΕΤ) ???
Εχω φαει τον κοσμο να βρω το χτεσινο Ολυμπιακος-Πανελληνιος....
Εχω φαει τον κοσμο να βρω το χτεσινο Ολυμπιακος-Πανελληνιος....
I am going according to plan.
Για οτιδήποτε αθλητικό το καλύτερο είναι το www.sport-scene.net αλλά το Πανελλήνιος-Ολυμπιακός το έδειχνε το Conn-X και δεν ξέρω αν το έχει γράψει κανένας.
-
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Και στον Greek-Tracker ανεβαζουν διαφορα καλα ανεξαρτητα απο το αν το δειχνει η Nova ή ελευθερο καναλι (αγωνες ποδοσφαιρου, μπασκετ, βολευ, Europa, Champions League, NBA, καφενειο φιλαθλων και πολλα αλλα...) αλλα μου λειπουν 230 points ακομα για να παρω 2 invites...!!! Σε καμμια 10ρια μερες θα μπορω να προσκαλεσω καποιον.
Δε χρειάζεται. Είναι ανοιχτές οι εγγραφέςTrist4n wrote:Αν μπορεις να ξηγηθεις και μια προσκληση...
-
- MechEng Seeder
Ποιός πιστέυετε ότι θα βγει πρώτος στα Πλέι-Όφ;
Αν και Ολυμπιακός, θέλω ενδόμυχα να βγει ο Άρης έτσι για να πάρει τον πούλο ο Socrates. Δεν γίνεται ρε παιδιά να δίνει 8 μύρια για μπάτζετ (ελάχιστα) και να διαπραγματεύεται τα 4 μύρια για τον Καλστρομ που ζητάει η Λυών και το 1,5 για τον Τσάβι Μορένο και να αφήνει υπόνοιες ότι θα κρατήσει τον Μπάντοβιτς. Ο παππούς μόλις πούλησε την Βιβάρτια, εταιρία που παράγει χυμούς και γιαούρτια, για άκουσον άκουσον 800 εκατομμύρια. Και στην τελική ρε παππού, γιατί αρνείσαι τις προτάσεις των Λαυρεντιάδη και Μαρινάκη? Πάλι εσύ θα κάνεις κουμάντο.
Αν και Ολυμπιακός, θέλω ενδόμυχα να βγει ο Άρης έτσι για να πάρει τον πούλο ο Socrates. Δεν γίνεται ρε παιδιά να δίνει 8 μύρια για μπάτζετ (ελάχιστα) και να διαπραγματεύεται τα 4 μύρια για τον Καλστρομ που ζητάει η Λυών και το 1,5 για τον Τσάβι Μορένο και να αφήνει υπόνοιες ότι θα κρατήσει τον Μπάντοβιτς. Ο παππούς μόλις πούλησε την Βιβάρτια, εταιρία που παράγει χυμούς και γιαούρτια, για άκουσον άκουσον 800 εκατομμύρια. Και στην τελική ρε παππού, γιατί αρνείσαι τις προτάσεις των Λαυρεντιάδη και Μαρινάκη? Πάλι εσύ θα κάνεις κουμάντο.
Μακάρι να ήταν τόσο απλό το θέμα
Δεν είμαι σίγουρος για το ποιος αρνείται τις προτάσεις ποιανού.Κάτι μου λέει ότι Λαυρεντιάδης και Μαρινάκης αρνούνται να δεχθούν τους όρους που θέτει ο Σωκράτης.Από τη στιγμή που όλοι το βλέπουν τελείως επιχειρηματικά δεν περιμένω προκοπή!Κάθονται και συζητάνε για ποσοστά και διαχείριση των εμπορικών,για το Καραισκάη,για το Ρέντη κτλ ενώ η ομάδα μπουρδελοποιείται αγωνιστικά.Θα μου πεις επιχειρηματίες είναι αυτά τους νοιάζουν,τα λεφτά!Εμείς την πληρώνουμε στην τελική...
Δεν είμαι σίγουρος για το ποιος αρνείται τις προτάσεις ποιανού.Κάτι μου λέει ότι Λαυρεντιάδης και Μαρινάκης αρνούνται να δεχθούν τους όρους που θέτει ο Σωκράτης.Από τη στιγμή που όλοι το βλέπουν τελείως επιχειρηματικά δεν περιμένω προκοπή!Κάθονται και συζητάνε για ποσοστά και διαχείριση των εμπορικών,για το Καραισκάη,για το Ρέντη κτλ ενώ η ομάδα μπουρδελοποιείται αγωνιστικά.Θα μου πεις επιχειρηματίες είναι αυτά τους νοιάζουν,τα λεφτά!Εμείς την πληρώνουμε στην τελική...
γιατρέ μου είμαι κόκκαλοοοοοοο