that's an add to my statementEiRiNaKi wrote:δολοφόνοι ίσως να είναι κάποιοι που δε μιλάνε ή δε γράφουν πολύ...
Πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο-The Game!-Τέλος
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- Kitharistas
- Praetorian
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: Πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο [The Game!]
Rock on buddies...
- paulspot92
- MechEng Seeder
3 αθώοι!!!!!!!! και ολοι μηχανολογοι!!!
ισως ειχε δίκιο ο συνάδελφος kage21 να στραφουμε προς τους ναυπηγους!!!!
κυριοι siamonas enositis και λοιποι απολογηθειτε...
+1Siamonas wrote: 2) Οι ρουφιάνοι είναι ακόμα μέσα για να μας καθοδηγήσουν!!
Η ποίηση είναι η τέχνη του να δίνεις στο ίδιο πράγμα διαφορετικά ονόματα, ενώ τα μαθηματικά είναι η τέχνη του να δίνεις σε διαφορετικά πράγματα το ίδιο όνομα---Ανρί Πουανκαρέ
all.koukoulofloros: 8 (miranda,Adamaklas,kage21, trapezomantilo, mama mafia,κολοκύθα, Enositis, Fermat,)paulspot92 wrote:3 αθώοι!!!!!!!! και ολοι μηχανολογοι!!!
(β-α)/2: 6 (HarisSukhoi, siamonas,,Agiaksitelamon,tsili,Mpourditsas,SlasherG)
Οι δύο μηχανολόγοι που έφυγαν νομίζω ότι ψηφίστηκαν κατά τη μέρα από πλειοψηφία μηχανολόγων επίσης!! Εκτός αυτού η πλειοψηφία των παικτών είναι μηχανολόγοι, οπότε αβάσιμες οι κατηγορίες!!
Κύριοι Ενωσίτη και λοιποί για απολογηθείτε.......και οι Μηχανολόγοι και οι Σεμφίτισες (εσένα εννοώ Fermat)!! ΟΛΟΙ!!
- paulspot92
- MechEng Seeder
δε μπορω να πω οτι με έπεισες....ισως να παρεις μια ψήφο απο μένα αυτη τη δευτερη μερα.....
χαχαχ, επειδή είμαι Ναυπηγός?? Ρατσιστές....σας χαλάει που είμαστε μόνο 60 άτομα ε??
Από αύριο ελπίζω να ξεκαθαρίσει το θέμα.....να δούμε ποιους (ή ποιον σε 1η φάση) θα πρέπει να ψηφίσουμε!!
Από αύριο ελπίζω να ξεκαθαρίσει το θέμα.....να δούμε ποιους (ή ποιον σε 1η φάση) θα πρέπει να ψηφίσουμε!!
Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα στο να απολογη8ώ...... Ψηφισα τον Κουκουλοφλώρο (ούτε την ημιδιαφορά , ούτε τον ΣλασερΓ )--- όχι αυτό δεν με κάνει α8ώα είμαστε όλοι ύποπτοι (ειδικά τώρα που φεύγουν 2-2 οι παίκτες)Siamonas wrote:
Κύριοι Ενωσίτη και λοιποί για απολογηθείτε.......και οι Μηχανολόγοι και οι Σεμφίτισες (εσένα εννοώ Fermat)!! ΟΛΟΙ!!
Και ναι το μετανιώνω γτ σκοτώσαμε έναν από τους πιο αξιόλογους ρόλους εδώ μέσα (μετά το ρουφιάνο)---- ντρέπομαι για την ψήφο μου!
(8ελετε αιτιολόγηση γτ σκότωσα τον αλλ ;;;- νομίζω οτι το έγραψα τότε)
Η ποίηση είναι η τέχνη του να δίνεις στο ίδιο πράγμα διαφορετικά ονόματα, ενώ τα μαθηματικά είναι η τέχνη του να δίνεις σε διαφορετικά πράγματα το ίδιο όνομα---Ανρί Πουανκαρέ
Δεν θα ήθελα αιτιολόγηση για το πώς έδρασες την ημέρα "δολοφόνε" Fermat.....αλλά τη νύχτα!!!Fermat wrote:(8ελετε αιτιολόγηση γτ σκότωσα τον αλλ ;;;- νομίζω οτι το έγραψα τότε)
- kage21
- MechEng Seeder
Πραγματικα μου δινετε ολοι αναμικτα σηματα...δεν ειμαι σιγουρος ποιον να υποπτευθω.
Αχ,μακαρι να μπορουσα να επικοινωνησω με κανα φαντασμα για συμβουλη...
Αχ, καλε μου Watson γιατι να φυγεις τοσο αδικα...
Αλλ. γιατι βιαστηκαμε να σε κρεμασουμε
Slasher...thnx για τα τελευταια στοιχεια που μας εδωσες περα απο τον ταφο...
Αχ,μακαρι να μπορουσα να επικοινωνησω με κανα φαντασμα για συμβουλη...
Αχ, καλε μου Watson γιατι να φυγεις τοσο αδικα...
Αλλ. γιατι βιαστηκαμε να σε κρεμασουμε
Slasher...thnx για τα τελευταια στοιχεια που μας εδωσες περα απο τον ταφο...
Tomorrow will take us away
Far from home
No one will ever know our names
But the bards' songs will remain...
Far from home
No one will ever know our names
But the bards' songs will remain...
Οντως ρε συ πολλα νευρα !Siamonas wrote:Δεν θα ήθελα αιτιολόγηση για το πώς έδρασες την ημέρα "δολοφόνε" Fermat.....αλλά τη νύχτα!!!Fermat wrote:(8ελετε αιτιολόγηση γτ σκότωσα τον αλλ ;;;- νομίζω οτι το έγραψα τότε)
Ολος ο κοσμος, ενα μεγαλο τασακι.
Αλλα δεν γαμιεται
Αλλα δεν γαμιεται
stathis wrote: Εχει αδειες ξαπλωστρες πιο κατω,μακρια απο το ηχειο.