Είχα ζητήσει από τον castiel να είμαι ο αφηγητής για το σήκουελ, αλλά αν υπάρχει κάποιος που έχει αντίρρηση, πολύ ευχαρίστως να το συζητήσουμε..
Για αρχή, θα ήθελα να ξέρω πόσοι περίπου ενδιαφέρονται (μία τάξη μεγέθους) δηλώνοντας το ενδιαφέρον σας παρακάτω..
Επίσης, ακόμη σκέφτομαι υπόθεση, ρόλους κλπ, οπότε αν έχετε καμία καλή ιδέα, δεν έχω πρόβλημα να μου το στείλετε σε ΠιΈμ, και θα το λάβω υπόψιν..
Τέλος, σκεφτόμουν πιθανή ημερομηνία έναρξης κάπου μετά τις διακοπές, για να αποκτήσω λίγη ακόμη εμπειρία στα ονλάιν παιχνίδια, προκειμένου να μην εμφανιστεί καμία αδυναμία εκ μέρους μου, κατά τη διεξαγωγή του..
Υ.γ. Επειδή στο προηγούμενο έλαβαν μέρος κι άτομα που τελικά δεν κατάφεραν να μπαίνουν στο φόρουμ σε ικανοποιητικό για το παιχνιδί βαθμό, σκεφτόμουν μήπως στο συγκεκριμένο βάλουμε πιο αυστηρούς κανόνες, όσον αφορά αριθμό ποστ ανά "ημέρα", καθώς και συγκεκριμένη/προκαθορισμένη διάρκεια της τελευταίας.. Ακούω τη γνώμη σας..
Y.γ.2.
Όποιος θέλει μπορεί, αρκεί να έχει όνομα με χρώμα, δηλαδή όχι guest.. Απλά οι παλιοί να ξέρουν ότι θα υπάρχουν καινούργιοι κανόνες, όπως πχ στάνταρ διορίες..HarisSukhoi wrote:Oι παλιοί μπορούν ή θα είναι all new το cast?
..οι όποιοι ρόλοι δωθούν, θα γίνει με τυχαία, κατά το δυνατόν, επιλογή..