Σήμερα αποφάσισαν οι κομματικοί κεκλεισμένων των θυρών να μην γίνει μάθημα αύριο λόγω συμμετοχής στην πανελλαδική απεργία. Επομένως μην ανεβεί κανείς τσάμπα αύριο.
Ούτε καν ΓΣ δεν οργανώνουν πια. Απλά το αποφασίζουν μόνα τους τα τσακαλάκια.
Κλειστή η σχολή 10/02/12
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
-
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: Κλειστή η σχολή 10/02/12
Τους ψήφισε κανείς κυβερνήτες της σχολής? Μάλλον θα έλειπα εκείνη την μέρα
Πλάκα κάνουν? Αύριο που θα λύνουμε παλιά θέματα αύριο κλείνουν?
Γάμησέ τους ρε. Δεν κάνουν ΓΣ γιατί ξέρουν τι χλαπάτσα θα φάνε όταν δεν θα πατήσει κανένας για να επικυρώσει τις εντολές που παίρνουν από τα κόμματά τους.
Αποχή και πάλι αποχή. Καμία αξία σε ξεφτιλισμένα άτομα. Και καλό θα είναι να μαζευτούμε κάποια στιγμή να μαζέψουμε υπογραφές και να στείλουμε ένα mail στον Πρόεδρο να του πούμε ότι δεν μας εκπροσωπούν αυτά τα άτομα και να μην τους λαμβάνει υπόψη.
Αποχή και πάλι αποχή. Καμία αξία σε ξεφτιλισμένα άτομα. Και καλό θα είναι να μαζευτούμε κάποια στιγμή να μαζέψουμε υπογραφές και να στείλουμε ένα mail στον Πρόεδρο να του πούμε ότι δεν μας εκπροσωπούν αυτά τα άτομα και να μην τους λαμβάνει υπόψη.
Είναι η ίδια ακριβώς παρωδία που συμβαίνει - σε μεγαλύτερη κλίμακα - σε όλη την ελληνική κοινωνία. Δεκαπέντε δημοκρατικά - υποτίθεται - εκλεγμένα άτομα αποφασίζουν για όλο το λαό και διαπραγματεύονται το τι θέλουμε και τι όχι απέναντι σε τραπεζίτες και διεθνείς οργανισμούς.
Έτσι κι εμείς αντίστοιχα έχουμε τους δεκαπέντε μας που μας εκπροσωπούν στις συνελεύσεις των καθηγητών και εκφράζουν τις "αποφάσεις" μας σε προέδρους και πρυτάνεις, χωρίς να μας ρωτάνε ποτέ. Με ποσοστά αποχής 50-60% πρώτη δύναμη στη σχολή δεν είναι κανένα κόμμα, είναι ο ανεξάρτητος φοιτητής και τελικά ο μόνος που δεν έχει φωνή. Είναι θλιβερή η κατάντια του πολιτικού συστήματος σε αυτό τον τόπο.
Έτσι κι εμείς αντίστοιχα έχουμε τους δεκαπέντε μας που μας εκπροσωπούν στις συνελεύσεις των καθηγητών και εκφράζουν τις "αποφάσεις" μας σε προέδρους και πρυτάνεις, χωρίς να μας ρωτάνε ποτέ. Με ποσοστά αποχής 50-60% πρώτη δύναμη στη σχολή δεν είναι κανένα κόμμα, είναι ο ανεξάρτητος φοιτητής και τελικά ο μόνος που δεν έχει φωνή. Είναι θλιβερή η κατάντια του πολιτικού συστήματος σε αυτό τον τόπο.
I thought I could live in your world
As years all went by
With all the voices I've heard
Something has died
As years all went by
With all the voices I've heard
Something has died
Ξέρετε αν θα είναι κλειστή και η βιβλιοθήκη;
- Kuchiki_Byakuya
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Σου έχουν δείξει ότι τους νοιάζει; Αφού δεν επρόκειτο να ήταν μέσα.giotis wrote:Πλάκα κάνουν? Αύριο που θα λύνουμε παλιά θέματα αύριο κλείνουν?
Εγώ ξέρω ότι ναι. Αλλά ας απαντήσει κάποιος με σιγουριά.kelly wrote:Ξέρετε αν θα είναι κλειστή και η βιβλιοθήκη;
Be proud to die by my Bankai.
Bankai. Senbonsakura Kageyoshi
Bankai. Senbonsakura Kageyoshi
επίσης ξέρουμε για το γυμναστήριο?Kuchiki_Byakuya wrote:Σου έχουν δείξει ότι τους νοιάζει; Αφού δεν επρόκειτο να ήταν μέσα.giotis wrote:Πλάκα κάνουν? Αύριο που θα λύνουμε παλιά θέματα αύριο κλείνουν?
Εγώ ξέρω ότι ναι. Αλλά ας απαντήσει κάποιος με σιγουριά.kelly wrote:Ξέρετε αν θα είναι κλειστή και η βιβλιοθήκη;
μη μου πείτε ότι και αυτό είναι κλειστό ?
Ναι, είχε ανακοίνωση το απόγευμα.kelly wrote:Ξέρετε αν θα είναι κλειστή και η βιβλιοθήκη;