Ψυχολογία - Σκέψεις - Συναισθήματα Στρατευμένου
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- lakers4life24
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: Ψυχολογία - Σκέψεις - Συναισθήματα Στρατευμένου
ρε ενυ οι πορειες και οι ασκησεις μ αρεσουν...τωρα τ αλλα δεν τα ξερω
when the body says stop the spirit cries NEVER!!!!
- Kuchiki_Byakuya
- MechEng Seeder
Μακράν από τους χειρότερους εθισμούς αυτός του στρατόκαυλου. Αυτός και αν δεν βλέπει τίποτα άλλο.
Be proud to die by my Bankai.
Bankai. Senbonsakura Kageyoshi
Μπορείς και να περάσεις άσχημα χωρις να πας Ε.Δ.
Π.χ. τεθωρακισμένα στην Κύπρο.
Στην κύπρο δεν έχουν αλιξεπτωτιστές Λέικερς. Από ότι μου είπαν συμφοιτητες μου δηλαδή.
όσο για τις Ε.Δ. υπάρχουν μονάδες που μετά το μπερέ έκαναν 7-8 ασκήσεις μόνο.
Κι εγώ είμαι της άποψης ότι απο το να κάθομαι και να ψωλοβαράω καλύτερα να πάω Ε.Δ. αλλα δεν ειναι τοσο απλο. Θα συναναστραφεις εκει μεσα με ανθρώπους οι οποιοι δε θα έχουν καν απολυτηριο γυμνασιου....
Π.χ. τεθωρακισμένα στην Κύπρο.
Στην κύπρο δεν έχουν αλιξεπτωτιστές Λέικερς. Από ότι μου είπαν συμφοιτητες μου δηλαδή.
όσο για τις Ε.Δ. υπάρχουν μονάδες που μετά το μπερέ έκαναν 7-8 ασκήσεις μόνο.
Κι εγώ είμαι της άποψης ότι απο το να κάθομαι και να ψωλοβαράω καλύτερα να πάω Ε.Δ. αλλα δεν ειναι τοσο απλο. Θα συναναστραφεις εκει μεσα με ανθρώπους οι οποιοι δε θα έχουν καν απολυτηριο γυμνασιου....
- Kuchiki_Byakuya
- MechEng Seeder
Δε γίνεται να τα έχεις όλα. Αν θες ασκήσεις και πειθαρχία θα έχεις και τον μαλάκα που σου γαμάει την ψυχή για να την επιβάλει.lakers4life24 wrote:ρε ενυ οι πορειες και οι ασκησεις μ αρεσουν...τωρα τ αλλα δεν τα ξερω
Δεν είναι μόνο αυτό, το χειρότερο είναι ότι θα σου λένε τι να κάνεις και θα σου δίνουν εντολές για τα πάντα, από το πως να στέκεσαι και πως να αναπνέεις.Enositis wrote:Θα συναναστραφεις εκει μεσα με ανθρώπους οι οποιοι δε θα έχουν καν απολυτηριο γυμνασιου....
Be proud to die by my Bankai.
Υπάρχουν και χειρότερα...Στρατός-Δαφνή. Και καλά να λέει το παλικάρι που μπορεί και γράφει ακόμα.
Wir müssen wissen, wir werden wissen!
- lakers4life24
- MechEng Seeder
ακριβως αυτα που λες ισχυουν. εχω και παραδειγμα ενος γνωστου μου που ειχε και σιδερενια πειθαρχια και γαμω τα σωματα και εβγαζε για πλακα τις ασκησει, ΚΙ ΟΜΩΣ επαθε ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΟΚ εκει μεσα λογω αυτων που λες.Kuchiki_Byakuya wrote:Δε γίνεται να τα έχεις όλα. Αν θες ασκήσεις και πειθαρχία θα έχεις και τον μαλάκα που σου γαμάει την ψυχή για να την επιβάλει.lakers4life24 wrote:ρε ενυ οι πορειες και οι ασκησεις μ αρεσουν...τωρα τ αλλα δεν τα ξερω
Δεν είναι μόνο αυτό, το χειρότερο είναι ότι θα σου λένε τι να κάνεις και θα σου δίνουν εντολές για τα πάντα, από το πως να στέκεσαι και πως να αναπνέεις.Enositis wrote:Θα συναναστραφεις εκει μεσα με ανθρώπους οι οποιοι δε θα έχουν καν απολυτηριο γυμνασιου....
when the body says stop the spirit cries NEVER!!!!
- somekindofgrinder
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μεταπτυχιακός
Οταν ξεμπερδεψω με το μπουρδελο και εχω κουραγιο θα προσπαθησω να γραψω ενα ποστακι για να ξυπνατε και οι τελευταιοι.
Σαν συμβουλη σας δινω ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΕ.
Το Ι5 και τα λοιπα γιωτοχαρτα δεν ειναι ντροπη.Δεν υπηρετειτε την πατριδα,απλα ξεκουραζετε τα ταλαιπωρα (UBER-EPIC-LOL) κορμακια των ΕΠΟΠ.
Ειναι ενδιαφερουσα εμπειρια για max 6 μηνες.
Μετα ειναι περιοδος ασκησεων ηρεμιας...
Σαν συμβουλη σας δινω ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΕ.
Το Ι5 και τα λοιπα γιωτοχαρτα δεν ειναι ντροπη.Δεν υπηρετειτε την πατριδα,απλα ξεκουραζετε τα ταλαιπωρα (UBER-EPIC-LOL) κορμακια των ΕΠΟΠ.
Ειναι ενδιαφερουσα εμπειρια για max 6 μηνες.
Μετα ειναι περιοδος ασκησεων ηρεμιας...
"Το πρωί στα καβαλέτα και το βράδυ στα μπαλέτα..."-Λευτέρης Λαζάρου,Cooking Engineer.
- rest_in_pieces
- MechEng Seeder
Ομοίως δεν είναι ντροπή να βάζεις δαπίτες-πασπίτες για να περάσεις μάθημα, να πάρεις πτυχίο χωρίς πτυχιακή, κλπ κλπ... Δεν λέω για εμάς, σε κάτι άλλες σχολές τα έχω ακούσει...........
try katsaro pirouni
$$$
Last edited by Stathis on Sun May 27, 2012 6:32 am, edited 1 time in total.
.
Last edited by Vladimir on Wed Jan 18, 2023 12:32 am, edited 1 time in total.
mysterious wrote:Από ένα πορνόγερο ως και του λόγου σας, περίμενα να αποφεύγατε αυτή την στενωπό! Όμως, αν και ραμολί, επιδίδεστε, λίαν επιτυχώς, στο κασκαντεριλίκιον!!! Γι'αυτό σας αρμόζει ένα ΕΥΓΕ για το κοινωνικόν έργον που επιτελείτε! RESPECT, βοήθειά μας!!!!