Euro 2012
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
-
- MechEng Seeder
Re: Euro 2012
τον αρσαβιν τον εχω δει απο κοντα στο φιλικο με την ελλαδα ,ο τυπος ειναι απιθανος και πραγματικα θα μας κανει πουτανα την σχεδον ανυπαρκτη αμυνα μας ,οσο για το κεντρο αυτο ειναι σαν να μην υπαρχει καν.
- liakoskotsi
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
δεν το πιστεύω ότι διάλεξες σπίτι με βάση το όνομα της οδούHarisSukhoi wrote:Ελληνορώσων μένω, δεν είμαι.
Wise Man wrote:Όχι 'κάποια' γυναίκα. Η μία και μοναδική. Ο σωστός άνδρας φυλάει το λουλουδάκι του για μια ξεχωριστή ψυχή που βρίσκεται κάπου εκεί έξω και τον ψάχνει.
- Kuchiki_Byakuya
- MechEng Seeder
Η οδός μετονομάστηκε άμεσα.liakoskotsi wrote:δεν το πιστεύω ότι διάλεξες σπίτι με βάση το όνομα της οδούHarisSukhoi wrote:Ελληνορώσων μένω, δεν είμαι.
Μα μόνο άμυνα έχουμε.ιστορικός mech-eng wrote:τον αρσαβιν τον εχω δει απο κοντα στο φιλικο με την ελλαδα ,ο τυπος ειναι απιθανος και πραγματικα θα μας κανει πουτανα την σχεδον ανυπαρκτη αμυνα μας ,οσο για το κεντρο αυτο ειναι σαν να μην υπαρχει καν.
Be proud to die by my Bankai.
Bankai. Senbonsakura Kageyoshi
- ShadowMech
- Praetorian
Ειναι περιοχη, οχι δρομος.liakoskotsi wrote:δεν το πιστεύω ότι διάλεξες σπίτι με βάση το όνομα της οδούHarisSukhoi wrote:Ελληνορώσων μένω, δεν είμαι.
Ρώτα οποιονδήποτε ευτυχισμένο άνθρωπο και δεν θα σου πει για συστήματα, πολιτικές, δυνάμεις, αριστερά, κεφάλαιο. Δεν θα σου πει τίποτα πέρα από το "ήξερα τι ήθελα".
The Don
The Don
-
- MechEng Seeder
Kuchiki_Byakuya wrote:
Μα μόνο άμυνα έχουμε.ιστορικός mech-eng wrote:τον αρσαβιν τον εχω δει απο κοντα στο φιλικο με την ελλαδα ,ο τυπος ειναι απιθανος και πραγματικα θα μας κανει πουτανα την σχεδον ανυπαρκτη αμυνα μας ,οσο για το κεντρο αυτο ειναι σαν να μην υπαρχει καν.
αυτο χωραει πολυ συζητηση...3 γκολ σε δυο παιχνιδια...χωρις δυνατους αντιπαλους...
- Kuchiki_Byakuya
- MechEng Seeder
Τι να κάνουν και αυτοί οι κακομοίρηδες χωρίς τέρμα. Ό,τι περνάει από αυτούς γράφει.ιστορικός mech-eng wrote:αυτο χωραει πολυ συζητηση...3 γκολ σε δυο παιχνιδια...χωρις δυνατους αντιπαλους...
- Kuchiki_Byakuya
- MechEng Seeder
Ελλαδάραααααααααααααααααα.
- kage21
- MechEng Seeder
Αυτο παλι δεν το περιμενα...
Tomorrow will take us away
Far from home
No one will ever know our names
But the bards' songs will remain...
Far from home
No one will ever know our names
But the bards' songs will remain...
- Kuchiki_Byakuya
- MechEng Seeder
Ούτε εγώ περίμενα να σας δω στο μετρό αλλά συνέβη.kage21 wrote:Αυτο παλι δεν το περιμενα...
Είναι γραφτό, για να κερδίζει η Εθνική πρέπει όλα να γαμιούνται στη ζωή μου.
Απίστευτα πράγματα σήμερα. Σε μία μπυραρία του Braunschweig με 5 Έλληνες και άλλους 100 Γερμανούς όλοι με την Ελλάδα. Μέχρι και κάτι άσχετα γκομενάκια με βαμμένες ελληνικές σημαίες στα μάγουλα...
Και στη λήξη είχαν έτοιμο το Ζορμπά
Και στη λήξη είχαν έτοιμο το Ζορμπά
Prom Racing
"People wonder why we are obsessed and we wonder why they’re not. Someone asks us why we spend 70 hours a week building a racecar and we just look at them like a dog looks at a mime. Why? What do you mean, Why? Because racecar. That’s why."
"People wonder why we are obsessed and we wonder why they’re not. Someone asks us why we spend 70 hours a week building a racecar and we just look at them like a dog looks at a mime. Why? What do you mean, Why? Because racecar. That’s why."