Αντιδράσεις για το ναζιστικό χαιρετισμό Κατίδη
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- Kuchiki_Byakuya
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
- castiel
- Praetorian
- Σχολή: Ναυπηγός
Re: Αντιδράσεις για το ναζιστικό χαιρετισμό Κατίδη
Ο νεαρός παίκτης της Ένωσης κλήθηκε να δώσει απαντήσεις στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ για τον ναζιστικό χαιρετισμό του μετά το γκολ που σημείωσε στον αγώνα κόντρα στην Βέροια.
Ο Κατίδης ξεκαθάρισε ότι δεν είναι ναζιστής και η κίνησή του είχε ως σκοπό να ζητήσει σεβασμό από τον κόσμο της ΑΕΚ, χωρίς να γνωρίζει τι ακριβώς σημαίνει ο χαιρετισμός.
"Όχι δεν το έχω δει πουθενά, δεν ήξερα τι σημαίνει. Στα προηγούμενα ματς, υπήρχε ιδιαίτερη κριτική. Πίστευα, πως αυτός ο χαιρετισμός σημαίνει σεβασμό. Πως θα σηκωθεί όρθιος ο κόσμος. Ηταν της στιγμής, δεν το είχα προγραμματίσει. Δεν είμαι ούτε ναζί, ούτε φασίστας.Δεν γνώριζα τι έκανα. Για τον Χίτλερ ήξερα μόνο κάποια πράγματα από την τηλεόραση, αλλά δεν ήξερα τι σημαίνει αυτό. Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με την πολιτική. Κατάλαβα μετά τι είχε γίνει. Κατάλαβα μετά πως προσέβαλα τον λαό της ΑΕΚ και τους συμπαίκτες μου και αμέσως πήρα όλο το βάρος πάνω μου.
H ΑΕΚ δεν γνώριζε τίποτα. Αντίθετα, άνθρωποι της ομάδας προσπάθησαν να μου κατεβάσουν το χέρι αμέσως."
Η απόφαση αναμένεται την επόμενη εβδομάδα ενώ η ΑΕΚ δεν αντιμετωπίζει τον κίνδυνο τιμωρίας αφού ο παίκτης ανέλαβε πλήρως την ευθύνη.
http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 80&catid=1
Ο Κατίδης ξεκαθάρισε ότι δεν είναι ναζιστής και η κίνησή του είχε ως σκοπό να ζητήσει σεβασμό από τον κόσμο της ΑΕΚ, χωρίς να γνωρίζει τι ακριβώς σημαίνει ο χαιρετισμός.
"Όχι δεν το έχω δει πουθενά, δεν ήξερα τι σημαίνει. Στα προηγούμενα ματς, υπήρχε ιδιαίτερη κριτική. Πίστευα, πως αυτός ο χαιρετισμός σημαίνει σεβασμό. Πως θα σηκωθεί όρθιος ο κόσμος. Ηταν της στιγμής, δεν το είχα προγραμματίσει. Δεν είμαι ούτε ναζί, ούτε φασίστας.Δεν γνώριζα τι έκανα. Για τον Χίτλερ ήξερα μόνο κάποια πράγματα από την τηλεόραση, αλλά δεν ήξερα τι σημαίνει αυτό. Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με την πολιτική. Κατάλαβα μετά τι είχε γίνει. Κατάλαβα μετά πως προσέβαλα τον λαό της ΑΕΚ και τους συμπαίκτες μου και αμέσως πήρα όλο το βάρος πάνω μου.
H ΑΕΚ δεν γνώριζε τίποτα. Αντίθετα, άνθρωποι της ομάδας προσπάθησαν να μου κατεβάσουν το χέρι αμέσως."
Η απόφαση αναμένεται την επόμενη εβδομάδα ενώ η ΑΕΚ δεν αντιμετωπίζει τον κίνδυνο τιμωρίας αφού ο παίκτης ανέλαβε πλήρως την ευθύνη.
http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 80&catid=1
castiel wrote:Ο νεαρός παίκτης της Ένωσης κλήθηκε να δώσει απαντήσεις στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ για τον ναζιστικό χαιρετισμό του μετά το γκολ που σημείωσε στον αγώνα κόντρα στην Βέροια.
"Όχι δεν το έχω δει πουθενά, δεν ήξερα τι σημαίνει
- Kyria_patatokeftou
- MechEng Seeder
Kyria_patatokeftou wrote: και τον τράγκα
τσου, ρεKuchiki_Byakuya wrote: τον έχει πόστερ στο δωμάτιο, το έχω δει.
Kyria_patatokeftou wrote:Ή να γίνει μία πλύση εγκεφάλου στα κοριτσάκια τύπου "σιγά μην τα φτιάξω με ζώο χρυσαυγίτη"
στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάμε για σκοινί, δεν το ξέρεις;Kuchiki_Byakuya wrote:πλύση εγκεφάλου στα κορίτσάκια, αχ πώς θα το κάνουμε αυτό το τόσο δύσκολο εγχείρημα;
ps αίμα-τιμή-μικρό πουλί
Whaaaaat?Kyria_patatokeftou wrote:
ps αίμα-τιμή-μικρό πουλί
- Kuchiki_Byakuya
- MechEng Seeder
το ότι απάντησες πρώτος και με ερώτηση δείχνει πολλά.Adamaklas wrote:Whaaaaat?
α, και με δυο κεριά να καίνε από κάτω.Kyria_patatokeftou wrote:τσου, ρε
καλά, αν θέλουμε το πιστεύουμε.castiel wrote:Όχι δεν το έχω δει πουθενά
-
- Second Lieutenant
---
Last edited by GranitaapoPeponi on Sun Apr 07, 2013 1:45 am, edited 1 time in total.
Ace wrote:castiel wrote:Ο νεαρός παίκτης της Ένωσης κλήθηκε να δώσει απαντήσεις στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ για τον ναζιστικό χαιρετισμό του μετά το γκολ που σημείωσε στον αγώνα κόντρα στην Βέροια.
"Όχι δεν το έχω δει πουθενά, δεν ήξερα τι σημαίνει
- Kuchiki_Byakuya
- MechEng Seeder
έχεις και πτυχίο νομικής;GranitaapoPeponi wrote:φήμες λένε ότι ο δικηγόρος-μάνατζερ του διάλεξε την μπλούζα για φανεί πόσο καραβλαχομπετόβλακας είναι (σαν τον αδάμακλα ας πούμε , τον κατάπτυστο μοδερέιτορ της κακιάς ώρας) και να απαλλαγεί λόγω βλακείας
-
- Second Lieutenant
---
Last edited by GranitaapoPeponi on Sun Apr 07, 2013 1:45 am, edited 1 time in total.