Διάτανος wrote:Don Molina wrote:
ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ
Συγγνώμη, αλλά αυτό είναι σχεδόν sig...
Από πού το μάζεψες το συγκεκριμένο?
Από τα μισά σου ποστ ίσως ;Don Molina wrote:Διάτανος wrote:Don Molina wrote:
Συγγνώμη, αλλά αυτό είναι σχεδόν sig...
Don Molina wrote:Συγγνώμη, αλλά αυτό είναι σχεδόν sig...
TiGinetai wrote:Από τα μισά σου ποστ ίσως ;
Don Molina wrote:Το χριστό τους μέσα...
Don Molina wrote: έπρεπε να αυτοκρεμαστώ για παραδειγματισμό μπροστά στην βιβλιοθήκη :
Don Molina wrote:Τον χριστό μου μέσα για στοιχεία που ήθελα να τα κάνω και γαμάτα...
ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΟΥ ΛΕΩ!
Don Molina wrote: Τ' @@ μου κουνιότανε, το ένα δίπλα στ' άλλο...
Διάτανος wrote:Don Molina wrote:Το χριστό τους μέσα...
Don Molina wrote: έπρεπε να αυτοκρεμαστώ για παραδειγματισμό μπροστά στην βιβλιοθήκη :Don Molina wrote:Τον χριστό μου μέσα για στοιχεία που ήθελα να τα κάνω και γαμάτα...
ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΟΥ ΛΕΩ!Don Molina wrote: Τ' @@ μου κουνιότανε, το ένα δίπλα στ' άλλο...
Αυτό από πού είναι?Διάτανος wrote:Don Molina wrote: Τον χριστό μου μέσα για στοιχεία που ήθελα να τα κάνω και γαμάτα...
ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΟΥ ΛΕΩ!
Λakedaimonas wrote:katsimitros wrote: Και να σημειώσω ότι οι επιτηρητές των κατεργασιών γενικά δε διστάζουν να σου βουτήξουνε το γραπτό με ελάχιστες εξαιρέσεις.
και οι φοιτητές του polytexneio.gr δεν διστάζουν να σαπίσουν στο ξύλο τους εν λόγω παρατηρητές..
από εδώ http://www.e-polytexneio.gr/viewtopic.p ... 289#p12289all. koukoulofloros wrote:ρε συ πάντως , εσύ είσαι σίγουρα ο ίδιος κουναμούτας7kounamoutas7 wrote:ρε συ, σιγουρα εισαι ο ιδιος Λακαιδεμονας με το προηγουμενο φορουμ? αρχιζω να σε συμπαθω.