Aθλητικά & τρέλα!!
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Re: Aθλητικά & τρέλα!!
το πρωτάθλημα είναι βαμμένο πράσινο
“The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown”
ΠΑΟ ΡΕ!
“The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown”
- mama mafia
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
με το δικιο του ο ανθρωπος...δε ξερεις εσυ!mama mafia wrote:Καλά μην τρελαίνεσαι για 1 καλάθι!!
mama mafia wrote:Καλά μην τρελαίνεσαι για 1 καλάθι!!
σπαμμάρεις άγρια τελικά
Διάτανος wrote:mama mafia wrote:Καλά μην τρελαίνεσαι για 1 καλάθι!!
σπαμμάρεις άγρια τελικά
Έχει ξεπεράσει κάθε όριο.
Το μόνο που μένει είναι να ποστάρει στα επιλογής 8ου και διπλωματική εξεταστική.
Η ηλιθιότητα έχει όρια. Απλώς είναι πολλοί αυτοί που τα ξεπερνούν.
- mama mafia
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
εγώ απλώς τονίζω την αλήθεια!
ps: μπορεί να το έχω κάνει ήδη master
Leave the gun. Take the cannoli
η αλήθεια είναι ότι ο Παο έσπασε το πλεονέκτημα έδρας της μπάρτσα θεωρούμενος αρχικά αουτσάιντερ. Κάτσε εσύ να αποκλειστείς από σιένα και έχε τη χαρά ότι τη νίκησες 1 φορά με 45 πόντουςmama mafia wrote:εγώ απλώς τονίζω την αλήθεια!
- Adramelch
- MechEng Seeder
- Σχολή: Υπ. Διδάκτορας
Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τη Σιένα, σήμερα, ο Ολυμπιακός και απέναντι σε dummies να έπαιζε πάλι πίσω θα ήταν.
I'm a horny engineer Leonard. I never joke about maths or sex.