Λοιπόν για πείτε.. Πώς τα βλέπετε τα πράγματα this year??
Ο Djibril έχει πάρει μπρος και θα το πάρει μόνος του μου φαίνεται!!
Ντάξει ντάξει, δίνω και στον ΠΑΟΚ κάποιες ελπιδούλες! Αλλά ως εκεί!
Aθλητικά & τρέλα!!
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Aθλητικά & τρέλα!!
PERFECTION is my DIRECTION
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
- Mimo
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: Περί Αθλητικών
Εγω ειμαι Ολυμπιακος αλλα θελω να το παρει ο Παοκ ρε παιδια ναουμε ετσι για να γουσταρουμε!
Και εγώ ολυμπιακός είμαι αλλά τα μπαόκια δεν τα πηγαίνω καθόλου.. (χωρίς παρεξήγηση)!!
Πιστεύω ότι είναι οι πιο αντιολυμπιακοί από όλους...
Πιστεύω ότι είναι οι πιο αντιολυμπιακοί από όλους...
- Doublecore
- Praetorian
παναθηναικος πανω απο ολα!σε ποδοσφαιρο(πρωταθλημα, κυπελλο και Ευρωπη) σε μπασκετ(πρωταθλημα) και σε ταβλι!!!!
επισης τον ΠΟΥΛΟ στο μουντιαλ!!!!δεν ειναι ομαδα αυτη,δεν εχουμε προπονητη και θελουμε και πορεια.
ανωμαλιες...
επισης τον ΠΟΥΛΟ στο μουντιαλ!!!!δεν ειναι ομαδα αυτη,δεν εχουμε προπονητη και θελουμε και πορεια.
ανωμαλιες...
Information learned is more valuable than information given.
φορουμ εμπ e-polytexneio.gr forum ntua
Remember, it's just a ride
φορουμ εμπ e-polytexneio.gr forum ntua
Remember, it's just a ride
Re: Aθλητικά & τρέλα!!
Ο Doublecore υποστηρίζει ακόμα και την ομάδα squοsh (αν γράφεται έτσι) του Παναθηναικού!
Λοιπόν περιμένω κανάν Ολυμπιακό να ρθει να του πει 2 κουβεντούλες
Λοιπόν περιμένω κανάν Ολυμπιακό να ρθει να του πει 2 κουβεντούλες
PERFECTION is my DIRECTION
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
Σαν τι να του πούμε δηλαδή?Ν'αρχίσω ν'αραδιάζω κι εγώ τι πιστεύω ότι θα πάρουμε ή να μιλήσω για πόλο,στίβο κτλΤαμείο θα κάνουμε στο τέλος...μέχρι τότε ό,τι και να λέμε είναι λόγια του αέρα.
Τώρα για το μουντιάλ τι να πεις.Δυστυχώς η εθνική ανδρών δε με εμπνέει ν'ασχοληθώ μαζί της.Όλοι για την πάρτη τους παίζουν εκεί πέρα και δε νιώθουν τίποτα.Παίξανε στο Βόλο μπροστά σε τόσο κόσμο και κάθησαν να φάνε 2 χωρίς να προσπαθήσουν καθόλου,λίγο φιλότιμο ρε παίδες!Συμφέρον,αυτοπροβολή για καμιά μεταγραφή,κλίκες,παίζουν όποτε γουστάρουν επειδή φοβούνται μην τραυματιστούν και άλλα πολλά...
Τώρα για το μουντιάλ τι να πεις.Δυστυχώς η εθνική ανδρών δε με εμπνέει ν'ασχοληθώ μαζί της.Όλοι για την πάρτη τους παίζουν εκεί πέρα και δε νιώθουν τίποτα.Παίξανε στο Βόλο μπροστά σε τόσο κόσμο και κάθησαν να φάνε 2 χωρίς να προσπαθήσουν καθόλου,λίγο φιλότιμο ρε παίδες!Συμφέρον,αυτοπροβολή για καμιά μεταγραφή,κλίκες,παίζουν όποτε γουστάρουν επειδή φοβούνται μην τραυματιστούν και άλλα πολλά...
γιατρέ μου είμαι κόκκαλοοοοοοο
[youtubehttp://www.youtube.com/watch?v=SaBO05ZV-zw[/youtube] για να δυναμητισω λιγο το κλιμα. το πολυ κυριλε δεν ταιριαζει σε τετοιες στηλες
“The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown”
Γιατί ταιριάζει να το δυναμιτίζουμε σε ένα φόρουμ?
γιατρέ μου είμαι κόκκαλοοοοοοο
μου χει λειψει το παναθηναικος vs ολυμπιακος του παλιου
“The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown”
- blackjohnny
- MechEng Seeder
πλέον υπάρχει κ ο παοκ... πλάκα πλάκα θα μας τρελάνει φέτος ο παοκ..νομίζω πάντως ότι στις επόμενες αγωνιστικές κάπου θα την κάνει τη γκέλα κ θα αρχίσει η γκρίνια κ σ αυτόν...
relax..it's over...you belong to me....